Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Η Ισαβέλλα Μπουρνιά στο Πυργί

Σάβ, 29/06/2019 - 19:30

 Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου η υποψήφια Βουλευτής Χίου Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ, επισκέφθηκε το Πυργί στις 28 Ιουνίου 2019. 

Η κυρία ΜΠΟΥΡΝΙΑ συνομίλησε με κατοίκους εκφράζοντας τις απόψεις της σχετικά με την αναγκαιότητα να υπάρξει διαφορετικού τύπου φορολόγηση για τους αγρότες που συνεταιρίζονται προκειμένου να ενθαρρύνονται να παραμένουν καλλιεργητές. 

Η υποψήφια Βουλευτής Χίου της Ν.Δ.  Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ μαζί με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου, τον τοπικό σύμβουλο κ. Κώστα Αυγουστίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Παπαδόπουλο και τον εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελή ΜΠΟΥΡΝΙΑ επισκέφθηκαν τον Ιερό των Αγ. Αποστόλων Πυργίου που γιόρταζε.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης