Χίος, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Ιουλία Xαλιορή: Να γιατί υποστηρίζω την "Χιακή Συμπολιτεία"

Σάβ, 11/05/2019 - 19:48

 Ιστορία γράφει στο Αιματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου τα τελευταία οκτώ χρόνια η Ιουλία Χαλιορή, αλλά φιλοδοξεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στα του Δήμου Χίου κατεβαίνοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχεί εκλογές με τη «Χιακή Συμπολιτεία».

   Σε συνέντευξή της στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV που θα μεταδοθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. εξηγεί τους λόγους της απόφασής της. Και τον κυριότερα, γιατί με τη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Όπως υπογραμμίζει γιατί ήταν παρούσα και τα 5 χρόνια τόσο στο ΔΣ όσο και στη κοινωνία για όλα τα σημαντικά προβλήματα που απασχόλησαν. Και γιατί οι απόψεις της που έφταναν στο ΔΣ και στην κοινωνία ήταν προϊόν εργασίας και συλλογικής  επεξεργασίας και βασικός τους άξονας ήταν καλύτερη ζωή για όλους μας, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.

   Σύμφωνα με την Ιουλία Χαλλιορή χρειάζεται σεβασμός και σωστή διαχείριση των φυσικών πόρων και της φύσης γενικότερα που θα εξασφαλίσει την ζωή μας μακροπρόθεσμα. ( προσωπική γνώση και εμπειρία στη διαχείριση ενός φυσικού πόρου, του αίματος). Και διεκδίκησης μιας πόλης και χωριών κατάλληλα για  παιδιά, για εφήβους, για άτομα με αναπηρία. Και ακόμα για καλύτερες συνθήκες περίθαλψης για τους ασθενείς και υποστήριξης για τους οικονομικά ευάλωτους πολίτες.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης