Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Μ. Βουρνούς: Συγχαρητήρια στον Στ. Κάρμαντζη. Αυτή είναι η Δημοκρατία και την τιμούμε

Δευ, 27/05/2019 - 01:32

Δεν θα περίμενε βέβαια κανείς άλλη αντίδραση από το επίπεδο του Μ. Βουρνού.

Ετσι με δεδομένο ότι όσο περνούσε η ώρα προς το ξημέρωμα η διαφορά του μεταξύ του Κ. Τριαντάφυλλου παγιώνονταν υπέρ του δεύτερου, αναγνώρισε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ήττα του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Στ. Κάρμαντζη.

Είναι αναμφισβήτητα ο νικητής, είπε, αυτή είναι η Δημοκρατία, την σεβόμαστε και την τιμούμε όχι μόνο στην νίκη αλλά και στην ήττα.

Φαίνεται ότι δεύτερος μέχρι στιγμής είναι ο Κ. Τριαντάφυλλος. Τον συγχαίρω επίσης.

Θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο από την θέση που μας έταξε ο λαός και θα παρακολουθούμε την συνέχεια των έργων όπως τα έχουμε χαράξει, αφού οι Δημοτικές αρχές, ξέρετε, έχουν συνέχεια.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης