Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Με παρουσία του ΚΚΕ οι εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα των Ψαρών

Δελτίο Τύπου
Τρί, 25/06/2019 - 14:47

Μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής των Ψαρών, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από το Στρατή Κόρακα, περιφερειακό σύμβουλο Β. Αιγαίου, την Αγλαΐα Κυρίτση, περιφερειακό σύμβουλο Β. Αιγαίου και υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Ν. Τομέα Αθήνας, και τους υποψηφίους βουλευτές Χίου Γιώργο Αμπαζή (Περιφερειακό σύμβουλο) και τη Χριστίνα- Ειρήνη Παληού καθώς και άλλα μέλη και στελέχη του Κόμματος.

Η αντιπροσωπεία συμμετείχε στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που λέγεται ότι έζησε ο Κωνσταντίνος Κανάρης, όπου υπάρχει και σχετική προτομή του. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Κόρακας Στρατής κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο αγνώστου στρατιώτη. Η Αντιπροσωπεία ήρθε σε επαφή και κουβέντιασε με κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης