Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ν. Μηταράκης: Επιτέλους η ευκαιρία της Χίου να μην είναι στην… απ’ έξω

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 04/07/2019 - 06:32

Αντί της πολιτικής προκρίθηκε το… συναίσθημα.

Αυτό κυριάρχησε στην τελευταία πριν τις κάλπες συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή και πρώην Υπουργού και Βουλευτή, Νότη Μηταράκη, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Θεωρώντας ως δεδομένη την νίκη της Ν.Δ. ζήτησε από τους πολίτες να της δώσουν την δυνατότητα της ενισχυμένης αυτοδυναμίας για να μπορέσει επιτέλους να ανασάνει η χώρα μας από την τραυματική εμπειρία του Σύριζα.

Αυτό που προέχει, είπε είναι αυτό και μετά έρχεται ο Μηταράκης ή ο κάθε υποψήφιος της Ν.Δ. που όλοι άνδρες – γυναίκες είναι αξιόλογοι και δυναμικοί.

Όσον αφορά εμένα είπε, σημειώστε ότι δεν είμαι ανεπάγγελτος ή συνταξιούχος. Άφησα ως γνωστόν εγώ και η γυναίκα μου επιτυχημένες καριέρες στο εξωτερικό και ως Χιώτης της διασποράς τρίτης γενιάς, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά.

Εντελώς άγνωστος εξελέγην Βουλευτής Α΄ Αθηνών το 2012 και θήτευσα σε καίριες θέσεις και υπουργεία, Το 2015 μου ζητήθηκε να κερδίσουμε την έδρα στη Χίο και έτσι έγινε.

Έχοντας εμπειρία και στην Κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση θεωρώ ότι είμαι σήμερα στην καλύτερη φάση να προσφέρω στο νησί μας τη δυνατότητα να είναι στο κέντρο των αποφάσεων.

Δεν έχω μάθει να λέω λόγια, τόσα χρόνια το απέδειξα. Σήμερα με Κυβέρνηση Ν.Δ. και δε δεδομένο τον Σταμάτη Κάρμαντζη στον Δήμο και τον Κ. Μουτζούρη στην Περιφέρεια, θα υπάρχει η καλύτερη ομάδα απόδοσης. Η ευκαιρία τώρα δεν είναι δική μου, είπε ο Νότης Μηταράκης, άλλωστε φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω και να επιστρέψω στην εργασία μου, η ευκαιρία είναι στη Χίο, να σταματήσει να είναι στην… απ’ έξω.

Έχω επεξεργαστεί και το γνωρίζετε, πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης για το νησί μέχρι το 2023. Σε δύο χρόνια από σήμερα, σας το υπογράφω, πως με Μηταράκη – Κάρμαντζη – Μουτζούρη, δεν θα υπάρχει κανένα μεγάλο έργο, απ’ αυτά που έχουν αραχνιάσει και τα γνωρίζετε που να μην έχει ολοκληρωθεί.

Και κάτι τελευταίο όσον αφορά την στήριξη σε μένα πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ. Είναι απλό και με τον Αντώνη Σαμαρά και με τον Νίκο Δένδια και με τον Κωστή Χατζηδάκη, έχω δουλέψει δίπλα τους, γνωρίζουν τον Μηταράκη από τα μέσα και τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα του. Δεν με στηρίζουν συναισθηματικά ή από… υποχρέωση, με στηρίζουν γιατί γνωρίζουν την απόδοση μου.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης