Χίος, Σάββατο 4 Ιουλίου

Ναι... έλεος θα είμαι και εγώ υποψήφια

Αρθρο της Βάσως Μαυρέλου
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 22/04/2019 - 17:23

Ναι και εγώ κατεβαίνω υποψήφια!

Το όνομά μου ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν με το συνδυασμό του κ. Βουρνού. Αυτό που ακούω το ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι: «ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΛΕΟΣ».

Πρέπει να χαιρόμαστε που νέοι, δραστήριοι άνθρωποι, με όραμα, όρεξη, όνειρα, ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με φρεσκάδα απόψεων, που θέλουν να πάνε τον τόπο μας μπροστά και να προσφέρουν, ασχολούνται, ή τουλάχιστον θέλουν να ασχοληθούν, με τα κοινά! Για έναν κοινό στόχο και σκοπό!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι η κεντρική πολιτική σκηνή, είναι η καθημερινότητά μας, είναι το μέσο για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μας. Η συμμετοχή στα κοινά απαιτεί όραμα, όρεξη για δουλειά, ενέργεια και αποτελεσματικότητα.

Βέβαια γνωρίζεις ότι τη στιγμή που συμμετέχεις στα κοινά θα δεχθείς κριτική. Σημασία έχει ο λόγος που την ασκεί κάποιος…

Κανείς μας δεν ζεi σε γυάλα. Τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοί μου έχουμε τη θέληση να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας. Δεν θέλουμε να μείνουμε στα παρεΐστικα αστεία “περί συμμετοχής” αλλά να συμμετέχουμε ενεργά και να κάνουμε όμορφες πράξεις για το νησί μας. 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδείξουμε τις αξίες που έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια και να επενδύσουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς και για τα παιδιά μας! Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να ασχοληθώ!

Η Βάσω Μαυρέλου υποψήφια με τον συνδυασμό Βουρνού
Η Βάσω Μαυρέλου
Η Βάσω Μαυρέλου με το σκουφάκι της Εθνικής Γυναικών στο πόλο

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης