Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ο δικός μας Γιώργος Ντόσκας

Αρθρο της Βάσως Μαυρέλου
Πέμ, 16/05/2019 - 17:52

Αν κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν θα βρούμε αρκετούς αθλητές – φαινόμενα που μας ενέπνευσαν με τις ιστορίες τους και κατάφεραν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για όσους επιζητούν να φτάσουν στην κορυφή.

Ένας από αυτούς είναι και ο δικός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ!

Γνωρίζω το Γιώργο από τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στο Ν.Ο. Χίου συνεχίζοντας μαζί και  στον Ολυμπιακό Πειραιώς όταν ήρθε το 2003 με μία μεγάλη αθλητική πορεία κατακτώντας 12 πρωταθλήματα Ελλάδος, 11 Κύπελλα Ελλάδος,  έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πάνω από 180 συμμετοχές και έχοντας πετύχει πάνω από 300 γκολ με την Εθνική Ελλάδος, έχοντας πάρει Ευρωπαϊκές, Παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις.

Αθλητής που ποτέ δεν το έβαζε κάτω και σαν προπονητής κάνει ακριβώς το ίδιο. Έχει μάθει να «αρπάζει» κάθε ευκαιρία που του δίνεται χωρίς να φοβάται να γευτεί την πικρή γεύση της απογοήτευσης με την ελπίδα να κυριαρχήσει όταν έρθει η στιγμή του! Και αυτό το έχει καταφέρει κιόλας από τα πρώτα του βήματα σαν προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Χίου, καταφέρνοντας να κρατήσει την ομάδα  στα σαλόνια της Α1, κάνοντας τους αθλητές να πιστέψουν στον εαυτό τους μέσα από σκληρή δουλεία, δείχνοντας τους πως είναι το αίσθημα του να είσαι νικητής!!!

Αυτό είχε την αναγνώριση αθλητών και προπονητών πανελλαδικά. Επιλέγοντας τον σαν προπονητή  για το  3ο All Star που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης.

Μια διοργάνωση που θα αναμετρηθούν Έλληνες παίκτες οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου, των προπονητών αλλά και αρχηγών των ομάδων, με αντίπαλο τους ξένους παίκτες του πρωταθλήματος είναι οι ακόλουθοι:

Γαλανίδης Κωνσταντίνος, Τζωρτζάτος Παναγιώτης, Αφρουδάκης Χρήστος ,Γενηδουνιάς Κωνσταντίνος, Γούνας Αλέξανδρος, Καρούτζος Διονύσιος, Μυλωνάκης Εμμανουήλ, Φουντούλης Ιωάννης, Αργυρόπουλος Κανακάκης Στυλιανός, Ποντικέας Κυριάκος, Σκουμπάκης Δημήτριος, Μουρίκης Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Νικόλαος

 

Προπονητές : Ντόσκας Γιώργος, Κατρουζανάκης Γιάννης.

 

Αντίπαλοι τους ,οι καλύτεροι ξένοι της Α1 οι οποίοι είναι :

Πάβιτς Γιόσιπ, Χρύσανθος Άντονι, Μπούσλιε Άντρο, Ομπράντοβιτς Πάουλο, Μπούχα Αντόνιο, Μπάσιτς Άντριγια, Ίρβινγκ Μάξουελ, Τεσάνοβιτς Ντόρντε, Ραμίρεζ Τσάνσελορ, Μοσκόφ Νικόλα, Τoράκης Γεώργιος, Σον Σπούνερ, Ζάτοβιτς Γιουράι

 

Προπονητές :Κόλιανιν Χερβόγιε, Κουντουδιός Φάνης

 

Ο αγώνας θα γίνει στο Φάληρο ,το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της κιβωτού του κόσμου.

Βάσω Μαυρέλου

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης