Χίος, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Δανιήλ νέος Δήμαρχος Οινουσσών

Ακούστε το ηχιτικό
Δευ, 27/05/2019 - 02:42
Ηχητικό απόσπασμα: 

Νέος Δήμαρχος Οινουσσών εκλέχθηκε ο Γιώργος Δανιήλ. Επικράτησε του Μιχ. Μαγγανά με ψήφους 407 ένατι 360 και μάλιστα εκεί το τελικό αποτέλεσμα ξεκαθάρισε στις 7 το πρωί που δόθηκε το τηλεγράφημα από το τελευταίο από τα τέσσερα συνολικά εκλογικά τμήματα που υπήρχαν στο νησί.

Όπως είπε μιλώντας στην «Α» ο Γιώργος Δανιήλ που για δεύτερη φορά διεκδίκησε το Δήμο επιτυγχάνοντας τον στόχο σ’αυτές τις εκλογές, θα είναι στο νησί και τα 4 χρόνια έχοντας την πρόθεση να συνεργαστεί με όλους, εφ’όσον το θέλουν, χωρίς αστερίσκους.

Δεσμεύθηκε ότι για να το πετύχει αυτό θα περιορίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μιας και είναι ενεργός δικηγόρος στην Αθήνα και μια από τις πρώτες διεκδικήσεις του θα είναι η στελέχωση του δήμου με προσωπικό, αλλά και  σύνδεση της αποχέτευσης με τον Βιολογικό.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης