Χίος, Δευτέρα 19 Αυγούστου

Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 18/03/2019 - 14:48

Τους πρώτους υποψηφίους του περιφερειακού και δημοτικού ψηφοδελτίου, παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση, παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Σταύρου Τάσσου , ενώ την παρουσίαση των υποψηφίων στην Περιφέρεια, έκανε ο υποψήφιος στην Περιφέρεια με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιώργης Αμπαζής και τους υποψήφιους για το Δήμο Χίου παρουσίασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Μάρκος Σκούφαλος.

«Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκονται στην απέναντι πλευρά από τους εκλεγμένους «διαχειριστές της φτώχειας», από τους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες «υπηρέτες των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων», ανέφερε ο Σταύρος Τάσσος, ενώ ειδικότερα για το θέμα της μονάδας καύσης ελαίων στην Λαγκάδα τόνισε ότι «η ΛΑΣ δεν είναι αντίθετη σε οποιοδήποτε μορφή ενέργειας, αρκεί να πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μάρκος Σκούφαλος, παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τονίζοντας ότι «πρόκειται για ένα επιτελείο  που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες».

Από την πλευρά του περιφερειακού ψηφοδελτίου του υποψηφίους παρουσίασε ο Γιώργος Αμπαζής, που τόνισε με τη σειρά του ότι «40 χρονιά εναλλάσσονται πρόσωπα στην εξουσία αλλά όχι πολιτικές».

Στην συνέντευξη παρέστησαν και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που επικεντρώθηκαν στις διαφορές, που κατά την άποψη τους η Λαϊκή Συσπείρωση, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό ψηφοδέλτιο, έχει από τις άλλες πολιτικές παρατάξεις

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης