Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Περιοδείες Κώστα Τριαντάφυλλου σε Νεοχώρι, Θυμιανά, Θολό Ποτάμι, Καταρράκτη και Καμπόχωρα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 22/05/2019 - 23:47

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Συνδυασμού του, αθημερινές περιοδείες στα χωριά της Χίου πραγματοποιούν οι υποψήφιοι της ΣυμμαΧίας Αξιών, με επικεφαλής τον Κώστα Τριαντάφυλλο.

H ΣυμμαΧία Αξιών, συνέχισε τις ενημερωτικές επισκέψεις σε Νεοχώρι, Θυμιανά, Θολό Ποτάμι, Καταρράκτη και Καμπόχωρα, ενώ το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκαν στα Καρδάμυλα.

Επισκέφθηκαν καταστήματα και καφενεία της περιοχής, συζήτησαν με τους δημότες και τους υποψηφίους του τοπικού συμβουλίου στα Καρδάμυλα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης των χωριών.

Ιδιαίτερα αισιόδοξα και ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έχουν λάβει μέχρι στιγμής, παρουσιάζοντας τις αξίες και το πρόγραμμα της ΣυμμαΧίας Αξιών.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης