Ρίχνει το "γάντι" για την Αντιδημαρχία Αμανής ο Μανώλης Βουρνούς

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στήριξαν τους χωρικούς αντιδημάρχους να τοποθετήσουν εκείνον που επέλεξε η πλειοψηφία της περιοχής!
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 28/05/2019 - 15:20
Ηχητικό απόσπασμα: 

 

Ρίχνει το "γάντι" στους υποψήφιους Δημάρχους Χίου, Στ. Κάρμαντζη και Κώστα Τριαντάφυλλο,  ο Μανώλης Βουρνούς, που στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Ράδιο "Α" για τη στάση της "Πρωτοβουλίας" στο 2ο γύρο των εκλογών και στις επιλογές κατά συνείδηση που πρέπει να κάνουν οι δημότες γνωρίζοντας μεταξύ άλλων και τη σύνθεση σε πρόσωπα του δημοτικού συμβουλίου, εστίασε στην περίπτωση της μονοεδρικής Αμανής, όπου τη μια έδρα καταλαμβάνει η παράταξή τους, χωρίς να γνωρίζει ακόμα και ο ίδιος ποιος από τους δύο υποψήφιους συμβούλους τους εκλέγεται.

Επεσήμανε ειδικότερα ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι  που υποστήριξαν ένθερμα το μοντέλο διοίκησης με χωρικούς αντιδημάρχους θα πρέπει τιμώντας τις επιλογές του κόσμου της Αμανής να βάλουν αντιδήμαρχο τον μοναδικό σύμβουλο που εξέλεξε η περιοχή.

Διευκρίνισε δε ότι ζητούμενο στο πλαίσιο της αναφοράς του δεν είναι τα οφίτσια  ούτε αυτό έχει να κάνει με οποιαδήποτε είδους συναλλαγή, ενώ τέλος ανέφερε πως η προτίμηση του κόσμου της Αμανής στους υποψηφίους τους καταρρίπτει και την κριτική που δέχθηκαν προεκλογικά για το έργο τους στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα