Χίος, Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Σε υπηρεσίες ο Γιώργος Αμέντας

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 25/06/2019 - 19:36

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου συναντήσεων συνέχεια σήμερα Τρίτη 25-6-2019 για τον υποψήφιο με το Κίνημα Αλλαγής βουλευτή Γ. Αμέντα ο οποίος επισκέφτηκε νωρίς το πρωί την εφορεία αρχαιοτήτων και την προϊσταμένη κυρία Όλγα Βάσση από την οποία έλαβε πλήρη ενημέρωση για τα βασικά ζητήματα που η υπηρεσία έχει αναλάβει να αναδείξει.

Στις 9 υπήρξε συνάντηση στον ΣΕΠΕ με τον επιθεωρητή κύριο Φραγκομίχαλο, την κ. Έφη Λειβαδά, τεχνική επιθεωρητρια εργασίας και του κ. Μιχάλη Καστερνουδη, τεχνικό επιθεωρητή εργασίας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το φαινόμενο της ανασφάλιστης εργασίας και της υποστελέχωσης της υπηρεσίας.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στην ΑΕΝ μηχανικών Χίου όπου συνδιαλέχθηκε με τον Διοικητή της και Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Γιάννη Μάργαρη και την κυρία Μαρία Μακκά, Δ/ντρια Εκπαίδευσης στην ΑΕΝ, για διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σχολή.

Οι σημερινές επισκέψεις του Γ. Αμέντα, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι με επίσκεψη στον ΕΦΚΑ και συνάντηση σε ευχάριστο κλίμα με τον προϊστάμενο κύριο Γιώργο Μαναγό.
 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης