Χίος, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Στη Βολισσό τα μέλη του Δικτύου Πολιτών Χίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου Μανόλης Στάθης

Παρ, 17/05/2019 - 17:55

Στη Βολισσό βρέθηκαν συνεχίζοντας τις περιοδείες τα μέλη του Δικτύου Πολιτών Χίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Μανόλης Στάθης το απόγευμα της Τετάρτης15 Μαΐου 2019.

Η Βόρεια Χίος, η αναστροφή της ερημοποίησης και εγκατάλειψης της, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών της, η στήριξη νέων και των υπαρχουσών επενδύσεων στην περιοχή, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα κρατήσουν τον πληθυσμό που υπάρχει και θα δημιουργήσουν συνθήκες για να επιστρέψει κι εκείνος που τώρα έχει μετακινηθεί σε μεγάλα αστικά κέντρα στη Χίο ή ακόμη και την Αθήνα, είναι στους στόχους του συνδυασμού, όπως ανέφερε στους κατοίκους της περιοχής ο Μανόλης Στάθης.

 

Με στοχευμένες ενέργειες και δράσεις με εργαλεία που δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα με στόχο μακροπρόθεσμα να φτάσουμε και στο επιθυμητό που είναι η Βόρεια Χίος να ξαναβρεί τον ενεργό και παραγωγικό πληθυσμό της.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης