Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΧΙΟΥ

Τετ, 15/05/2019 - 22:21

H   δημιουργική αρχή και η ανανέωση που χρειάζεται για τον Δήμο Χίου ,ξεκινά από μία ισχυρή  Δημοτική κοινότητα που εξασφαλίζει όλες τις συνιστώσες για να το επιτύχει.

Τα αιτήματα των πολιτών σε επίπεδο γειτονιάς και συνοικίας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την επίλυσή τους στο πρωταρχικό  δημοκρατικό αυτοδιοικητικό κύτταρο που είναι η Τοπικό Συμβούλιο. Μαζί με τους πολίτες μπορούμε ναδημιουργήσουμε ένα μοντέλο πολύπλευρης δράσης που θα βελτιώσει και τα καθημερινά προβλήματα αλλά θα θέσει και τις βάσεις της συνεργασίας και του ομαδικού  πνεύματος. Στρατευόμαστε λοιπόν στην υπηρεσία του πολίτη, καιταυτόχρονα επιδιώκουμε να ανυψώσουμε την πόλη μας με τόλμη και αποφασιστικότητα. Αυτή η προοδευτική μετεξέλιξη κατακτιέται με την αλήθεια,την ειλικρίνεια την διαφάνεια. Αγκαλιάζουμε όλους τους εθελοντικούς φορείς , τιςσυλλογικότητες ,τον κόσμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς και συνεργαζόμαστε μαζί με πολιτικές που θα περιορίσουν  τις κοινωνικές ανισότητες, και θα ενισχύουν τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού . Πρωταρχικό μας μέλημα είναι ηαναβάθμιση της πόλης μας, η οποία θα ξεκινά από τις γειτονιές, απο τις συνοικίες, προωθώντας αιτήματα για την καλύτερη διαβίωση. Υποστηρίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εκπονώντας προγράμματα που ενισχύουν το περιαστικόπράσινο, και την οικολογική ισορροπία. Προβάλλουμε τον πολιτιστικό μας πλούτο και την παράδοση, και αναδεικνύουμε τα εμβληματικά σημεία της πόλης μας.

Ο Συνδυαμός ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΧΙΟΥ έχει ιεραρχημένους στόχους , αλλα και την βούληση να τους υλοποιήσει. Εκφράζει την ουσιαστική αλλαγή που έχουμε ανάγκη και να ξαναβάλει τοΔήμο σε σταθερή τροχιά.

Η δημιουργικη πορεία προς το αύριο θα έλθει με την δική σας στήριξη γι ' αυτό και η επιλογή σας είναι καθοριστική.   Εμείς έχουμε την εμπειρία την τόλμη και την διάθεση να προσφέρουμε, εσείς έχετε την δύναμη της ψήφου για νασηματοδοτήσετε το μέλλον!

 

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

 

 

(αλφαβητικά)

 

Βενέτος Συμεών (Σίμος) του Μιχαήλ

Βερβέρη – Πασσάδη Μαρία (Μαίρη) του Ιωάννη

Βερβέρης Κυριάκος του Ιωάννη

Καλογεράκη – Θαρενού Αγγελική του Μιχαήλ

Κανάριος Μιχαήλ του Γεωργίου

Κατσαρού Ελευθερία του Μιχαήλ

Κουτσοδόντης Γεώργιος – Παντελεήμων του Κωνσταντίνου

Μιχάλας Στέφανος του Παναγιώτη

Μπάκουλη Ελένη του Στυλιανού

Μπεγάκη Ελένη του Σταύρου

Νεράκης Αγγελής του Σωτηρίου

Ξύδα – Τσελεπιδάκη Μαριάνθη του Πέτρου

 

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης