Συζήτηση στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV για τις ευρωεκλογές - Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να μην γυρίσουν την πλάτη

Σήμερα στις 8μ.μ. και σε επανάληψη στις 12 τα μεσάνυχτα
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 21/05/2019 - 14:45

Καλεσμένοι στην «Αλήθεια», εν’ όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου, σε μια συζήτηση που συντόνισε ο Δημήτρης Φρεζούλης, βρέθηκαν σήμερα ο Χρήστος Σπηλιόπουλος από τη ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας, η Λίτσα Λύκου από το ΚΙΝΑΛ, ο Φραγκίσκος Σέργης Συντονιστής της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νέστορας Ξυλάς από το ΚΚΕ.

Ζήτησαν από τους ψηφοφόρους να μην γυρίσουν την πλάτη σ’αυτές τις εκλογές και ιδιαίτερα από τους νέους να συμμετέχουν ενεργά, ενώ ο καθένας εκπροσωπώντας τα κόμματά τους, αναφέρθηκαν στο ρόλο που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τα όργανά της στην ζωή μας.

Μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς την ευρωπαϊκή ένωση, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Νέστορας Ξυλάς, που θεωρεί ότι οι πολιτικές της ενδυναμώνουν το κεφάλαιο και δεν είναι προς το συμφέρον του λαού, που οφείλει να παλέψει για την ανατροπή τους, ενώ αντίθετα ο Χρήστος Σπηλιόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που είναι η λειτουργία της ως ένα ομόσπονδο κράτος, που θα μπορέσει να αντισταθεί στους κολοσσούς ΗΠΑ και Κίνα.

Δίκαια Ευρώπη οραματίζεται ο Φραγκίσκος Σέργης κάτι που κατά την άποψή του θα γίνει αν δεν εκλεγεί ο Βέμπερ, τον οποίο θεωρεί χειρότερο από τον Σόιμπλε που επέβαλε με τιμωρητική διάθεση το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ενώ η Λίτσα Λύκου εκτιμά ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος προοδευτικής ανατροπής και ότι εκείνοι είναι οι πραγματικοί σοσιαλιστές και όχι ο Τσίπρας που συνεργάστηκε με τον «ακροδεξιό», όπως είπε, Καμμένο.

Περισσότερα στην προβολή της συνέντευξης στην τηλεόραση της "Α" σήμερα στις 8μ.μ.

synenteyxi_stin_alitheia_gia_tis_eyroekloges_2019

Σχετικά Άρθρα