Την ψήφο των πολιτών για μια ακόμη τετραετία ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/06/2019 - 14:59

Την ψήφο των πολιτών για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, χωρίς μνημονιακούς όρους και επιτήρηση, ζήτησαν και οι υποψήφιοι της Χίου, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ανδρέας Μιχαηλίδης, Βάσω Μιχαλοπούλου, Σέβη Πειραντάκου και Φραγκίσκος Σέργης, αναφέρθηκαν στην τετραετία διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι έγιναν πολλά θετικά βήματα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο νυν βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης παρουσίασε το κυβερνητικό έργο για την Χίο, τα χρήματα που ήρθαν στο νησί για έργα και υποδομές, που η τοπική κοινωνία ζητούσε επί σειρά ετών.

«Σε αυτές τις εκλογές, καλούμαστε  να αποφασίσουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας, αλλά και οι ίδιες μας οι ζωές», ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ η Βάσω Μιχαλοπούλου παρουσίασε τις αλλαγές που έγιναν στο χώρο της εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι «απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι όσοι θέλουν να βγάζουν κέρδη από την εκπαίδευση».

Στις αλλαγές στο νομικό σύστημα, στον χώρο της δικαιοσύνης  αλλά και στην αναθεώρηση του συντάγματος, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής Σεβη Πειραντάκου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει  το έργο της.

Στις ελαφρύνσεις που δρομολογούνται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και την κατάσταση που επικρατούσε την τετραετία 2010-2014 αναφέρθηκε ο Φραγκίσκος Σέργης, τονίζοντας ότι θετικά είναι και τα βήματα στον εργασιακό τομέα, με μείωση της ανεργίας αλλά και υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Οι υποψήφιοι του κυβερνόντος κόμματος ζήτησαν από τους πολίτες να εμπιστευτούν τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου η χώρα να μην γυρίσει προς τα πίσω, όπως ανέφεραν.

toys_ypopsifioys_voyleytes_toy_paroysiase_o_syriza

Σχετικά Άρθρα