"Με εμένα βουλευτή και με αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ υπερδομή στη Χίο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ - ΑΛΗΘΕΙΑ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 06/06/2023 - 10:18

"Με εμένα βουλευτή και με αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ υπερδομή στη Χίο δεν πρόκειται να γίνει", ανέφερε σήμερα σε συνέντευξή του στο Ράδιο "Αλήθεια" ο εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μιχαηλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι αυτή τη θέση έχει και ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. 

"Ο Ανδρουλάκης είπε ότι η δομή, όπως αυτή που σχεδιαζόταν από τον κύριο Μηταράκη δεν θα γίνει ποτέ. Αυτή είναι η θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Μιχαηλίδη και σε διαβεβαιώ ότι είναι και του Ανδρουλάκη", είπε ο κος Μιχαηλίδης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ θα ανέβουν σημαντικά, ενώ θα υπάρχει ελαφρά κάμψη της Νέας Δημοκρατίας.

"Ακόμη και από ανθρώπους που παραδοσιακά ψήφιζαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις προηγούμενες εκλογές ψηφίστηκε η Νέα Δημοκρατία υπό τον φόβο του ΣυΡιζΑ", τόνισε ο κος Μιχαηλίδης και δεσμεύτηκε ότι εάν επανεκλεγεί στις προτεραιότητες του θα είναι η συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς υπό την έννοια ότι ο Βουλευτής πρέπει να είναι το διεκδικητικό "εργαλείο" τους, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που ταλανίζουν τον τόπο.

"Να συναντιόμαστε κάθε δύο - τρεις μήνες, ή πιο συχνά  οι βουλευτές, ο δήμαρχος -όποιος κι αν είναι- ο περιφερειάρχης ή ο αντιπεριφερειάρχης να ιεραρχούνται οι ανάγκες και να αξιολογούνται τα θέματα", τόνισε ο κος Μιχαηλίδης.

Αναφορικά με τα υπό εξέλιξη έργα καυτηρίασε τον "αγιασμό" του Φράγματος Κόρης Γεφύρι χωρίς να το έργο να έχει ολοκληρωθεί και να είναι λειτουργικό, κάτι για το οποίο εξέφρασε τις επιφυλάξεις τουςλέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα περάσουν 10 χρόνια για να χρησιμοποιηθεί ως αρδευτικό, ενώ εκτενής ήταν η αναφορά του και στο έργο του αεροδρομίου, υπό την ιδιότητα του πιλότου. 

Κατά τον ίδιο το έργο που εκτελείται δεν θα βελτιώσει σημαντικά την υφιστάμενη κατάσταση, πλην την επέκτασης του διαδρόμου που θα δώσει τη δυνατότητα προσγείωσης με ασφάλεια των airbus

"Το αεροδρόμιο είχε σχεδιαστεί σαν δεκαόροφη πολυκατοικία κι αυτό που φτιάχνεται τώρα είναι ισόγειο. Δεν έχει καμία σχέση με τις προσδοκίες για την ανάπτυξη που θα μπορούσα να έχει", ανέφερε και συνέχισε:

"Αρχικά η αίθουσα επιβατών είχε σχεδιαστεί να γίνει για 5000 m² κι εμείς εγκαταλείψαμε για λόγους βιασύνης -για τα πολιτικά παλαμάκια- αυτό το σχέδιο ώστε μέσα στο 2023 να ξεκινήσει το έργο και να δείχνει ότι μπήκαν μπουλντόζες. Έτσι παραμένει το ίδιο κτίριο με αύξηση περίπου 150 m² για διοικητικούς χώρους, ενώ όλοι οι άλλοι χώροι -επιβίβαση, αποβίβαση, Σένγκεν- παραμένουν υποδιέστεροι. Δεν θα έχει ούτε καταστήματα φορολογικών, ούτε ένα "καφέ"...

...Στην πίστα, δύο ελικοφόρα σταθμεύουν σήμερα και το ίδιο θα συνεχιστεί, ενώ και το πάρκινγκ παραμένει ως έχει. Με δυο λόγια δεν έχει αλλάξει δυστυχώς τίποτα."

 

to_pasok_tha_kanei_sovari_antipoliteysi_sti_n.d.

Σχετικά Άρθρα