Στη Χίο οι συντελεστές και δημιουργοί του προγράμματος Musica

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 24/01/2020 - 13:40

Παρουσίαση του προγράμματος ΜUSICA, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Χίου από συντελεστές και δημιουργούς του προγράμματος.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικό εγχείρημα με το οποίο επιδιώκεται η εγκατάσταση πλατφόρμας στο νησί των Οινουσσών, με στόχο την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας και πόσιμου νερού, ανέφερε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νικήτας Νικητάκος που παρουσίασε τα οφέλη και την χρησιμότητα του προγράμματος «ΜUSICA» στον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και στον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ.

" Είναι μια σημαντική αναπτυξιακή και περιβαλλοντική πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει ο Δήμος μας και όταν ολοκληρωθεί θα δώσει εξαιρετικά επικερδή για το νησί μας οφέλη», τόνισε ο κ. Δανιήλ,  συμπληρώνοντας ότι εργαζόμαστε εντατικά για να επιτύχει το πρόγραμμα.

Τους συντελεστές και δημιουργούς του προγράμματος καλωσόρισε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου ο δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης που τόνισε ότι ο δήμος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να γίνει η Χίος ένα «πράσινο» οικολογικά νησί.

 

 

Σχετικά Άρθρα