16 κλιμάκια μηχανικών ελέγχουν από το Σάββατο Δημόσια Κτήρια

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 02/11/2020 - 14:17

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου στα αιτήματα που κατατέθηκαν για ελέγχους μετά τον σεισμό της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο, κλιμάκιο της Π.Ε. Χίου πραγματοποίησε ελέγχους στο Νοσοκομείο Χίου, έτσι ώστε να ελεγχτούν τα κτήρια αλλά και στις φοιτητικές εστίες.

Παράλληλα ετοιμάστηκαν 3 κλιμάκια που πραγματοποίησαν ελέγχους στα χωριά έτσι ώστε να καταγραφούν τυχόν ζημιές και προβλήματα.

«Δεχτήκαμε αίτημα για ελέχγο και στα κτίρια του Δικαστηρίου, όπου και στείλαμε κλιμάκιο το πρωί του Σαββάτου για να μπορεί σήμερα να λειτουργεί κανονικά», ανέφερε ο Παντελής Μπουγδάνος.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου αυτή την στιγμή οι μηχανικοί της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και του ΤΕΕ έχουν στελεχώσει 16 κλιμάκια που ελέγχουν τα σχολεία του νησιού.

Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου με αφορμή τον σεισμό αλλά και την πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Σάμου ζητά την αποσυμφόρηση των νησιών από τους μετανάστες - πρόσφυγες τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή δέχεται να υπάρχουν στα νησιά δομή μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση.

16_klimakia_mihanikon_eleghoyn_dimosia_ktiria

Σχετικά Άρθρα