2.500 μάσκες από το Δήμο και την Περιφερεική Ενότητα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/05/2020 - 15:40

Την προσφορά 2.000 μασκών για τους μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου από το Δήμο Χίου, προκειμένου να ενισχυθεί η ατομική προστασία των μαθητών/-τριών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των υποψηφίων μαθητών/-τριών στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020 και ανάλογου υλικού από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, γνωστοποιεί μέσω ευχαριστιών που εκφράζει στους δύο αυτοδιοικητικούς φορείς και ειδικότερα στο Δήμαρχο, Στ. Κάρμαντζη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Π. Μπουγδάνο, η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου.

" Η χειρονομία αυτή προσλαμβάνει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι στις συγκαιρινές συνθήκες αποτυπώνει τη αδιάλειπτη συνοχή και τη συνεργασία των πολιτικών και των εκπαιδευτικών φορέων στη Χίο, καθώς και τη δέσμευσή τους στην ενίσχυση και υποστήριξη των μαθητών/-τριών και των οικογενειών τους", αναφέρει στο ευχαριστήριο σημείωμά της.

Από την Περιφερειακή Ενότητα δωρήθηκαν 500 μάσκες, 500 γάντια και δέκα μπουκάλια αντισηπτικού.

 

Στην φωτογραφία η Δ/ντρια Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πατεριμό και τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Κων/νο Βίκτωρα Χατζησταμάτη, κατά την παράδοση του υλικού.

2.000_maskes_sti_dieythynsi_deyterovathmias_ekpaideysis_apo_ton_dimo_hioy

Σχετικά Άρθρα