Χίος, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

31 Μαρτίου οι Εκλογές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/02/2019 - 14:15

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποφάσισε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των εκλογών, στις 31 Μαρτίου, ημερομηνία που θα διεξαχθούν και οι Περιφερειακές Συνελεύσεις.

«Η αναβολή δόθηκε καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εγγραφές νέων μελών», ανέφερε η Νίκη Ρυθιανού, από το Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού, τονίζοντας ότι και στη Χίο το ενδιαφέρον για εγγραφές νέων μελών είναι μεγάλο.

«Όλο αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά, καθώς δείχνει ότι οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν το έργο μας», πρόσθεσε η κ.Ρυθιανού. 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/02/2019 - 20:23

Στην Παναγία στα Λουτρά στην Βολισσό μας ξεναγεί το Σάββατο μετά τα δελτία ειδήσεων και την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. η εκπομπή "Ομορφη και παράξενη πατρίδα" στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

H εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2012 γιατί όπως γράφαμε και τότε "Χωριά δεν είναι μόνο η ερημιά, τα άδεια σπίτια, τα εμβάσματα απ’ το εξωτερικό, είναι και το κέφι και η ζωή που απομένει, ένα με το τοπίο, που ακόμα κι όταν πληγώνεται απ’ τη φωτιά και την καταστροφή, επιστρέφει, αντιστέκεται, σκάει βλαστούς.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Παναγία στα Λουτρά, στη Βολισσό.

Μια μικρή πινακίδα δεξιά απ’ το σταυροδρόμι, μετά το «Οινοποιείο Κεφάλα» και πάλι δεξιά, πάντα στον περιφερειακό δρόμο της αρχόντισσας των βορειοχώρων, οδηγεί μετά από ένα μακρύ χωματόδρομο στην Παναγία των Μύλων, όπως είναι το άλλο όνομα της περιοχής, που σήμερα, όπως λένε οι παλιοί, δε θυμίζει τίποτα απ’ το χθες, αφού οι πυρκαγιές την κατέστρεψαν, πάντως όχι ολοκληρωτικά.