Χίος, Τετάρτη 22 Μαΐου

31 Μαρτίου οι Εκλογές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/02/2019 - 14:15

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποφάσισε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των εκλογών, στις 31 Μαρτίου, ημερομηνία που θα διεξαχθούν και οι Περιφερειακές Συνελεύσεις.

«Η αναβολή δόθηκε καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εγγραφές νέων μελών», ανέφερε η Νίκη Ρυθιανού, από το Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού, τονίζοντας ότι και στη Χίο το ενδιαφέρον για εγγραφές νέων μελών είναι μεγάλο.

«Όλο αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά, καθώς δείχνει ότι οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν το έργο μας», πρόσθεσε η κ.Ρυθιανού. 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 22/05/2019 - 17:43

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθη στις 21-05-2019 στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 54χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -651- περίπου γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.