Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

50 χρόνια αποφοίτησης από το Γυμνάσιο Αρρένων Χίου

Πέμ, 18/07/2019 - 20:24

Οι απόφοιτοι 1969 του Γυμνασίου Αρρένων, θα ξαναβρεθούν ύστερα από 50 χρόνια, σύμφωνα με την σχετική συγκινητική πρόσκληση που ακoλουθεί:

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε

τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους

παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε

ονόματα και βλέμματα και δρόμους…

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια

μόνο τρόπο να κοιτάνε…

 

Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 7 μ.μ. οι απόφοιτοι 1969 του Γυμνασίου Αρρένων  θα συναντηθούμε στο Σχολείο για να δούμε τους παλιούς συμμαθητές μας και να μάθουμε τα νέα τους. Στις  9.15΄ το βράδυ, στο κέντρο Καρατζά του Καρφά, θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι για φαγητό πίνοντας κρασί της φιλίας και ακούγοντας μουσική της εποχής εκείνης.

Την άλλη μέρα, Κυριακή 11 Αυγούστου, στον Άγιο Γιάννη Θεολόγο της πόλης, θα θυμηθούμε στη λειτουργία τους συμμαθητές και καθηγητές μας που δεν είναι πια μαζί μας…Μετά τον  καφέ που θα προσφερθεί στην αίθουσα της εκκλησίας, θα φύγουμε παίρνοντας  κουράγιο για τη συνέχεια…

 

Για την επιτροπή της συνάντησης

Νίκος Στουπάκης

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή