8 προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 02/02/2023 - 14:13

Τέσσερις μόνιμοι γιατροί και ένας επικουρικός προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο δυναμικό του Νοσοκομείου Χίου, ενώ έπονται τρεις ακόμη προσλήψεις επικουρικών.

Όπως ανέφερε σήμερα η Διοικήτρια, Ελένη Κανταράκη, ήδη ορκίστηκαν ένας γενικός ιατρός, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, ένας ΩΡΛ, ένας νεφρολόγος επιμελητής Α' και μια ογκολόγος  (όλοι τους μόνιμοι) καθώς  και μια βιοπαθολόγος (επικουρική).

Το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν ως επικουρικοί ένας αναισθησιολόγος, ένας παθολόγος και ένας ογκολόγος, με την ίδια να ελπίζει ότι εντός τριετίας θα μετατραπούν σε μόνιμες  οι συγκεκριμένες θέσεις.

Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη και για την πρόσκληση ακτινοδιαγνώστη -γνωστά άλλωστε τα προβλήματα στελέχωσης του συγκεκριμένου τμήματος του νοσοκομείου- αν και ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο που η πρόταση τους για πρόσληψη μόνιμου γιατρού βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης από το υπουργείο υγείας, που σημαίνει ότι ακόμη κι αυτή εγκριθεί άμεσα, έπεται προκήρυξη, εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους και άλλες διαδικασίες που απαιτούν αρκετό χρόνο.

an_i_thesi_aktinodiagnosti_vgei_agoni_tha_anazitisoyme_enallaktikes

Σχετικά Άρθρα