Χίος, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Αφαιρέθηκαν πινακίδες δικαίων και αδίκων

Υπερβάλλον ζήλος στην Οδό Κοκκάλη;
Τετ, 27/07/2016 - 16:45

Μαζί με τα ξερά κάηκαν και τα χλωρά; Αυτό μάλλον προκύπτει από έλεγχο, που πραγματοποίησε η τροχαία στην οδό Κοκκάλη, όπου όντως Ι.Χ. παρανομούσε κλείνοντας την στροφή προς τον ΝΟΧ. Ομως εκτός από τις πινακίδες του παραβάτη, που αφαιρέθηκαν, το ίδιο έγινε και για τα υπόλοιπα οχήματα, που όμως βρίσκονταν εκτός του χώρου απαγόρευσης, όπως ορίζεται από σχετική σήμανση.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/11/2018 - 15:17

Το «πράσινο φως» στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των υδατοδρομιών άναψε το νέο νομοσχέδιο  που ψηφίστηκε στις 11 Οκτωβρίου.

«Η  Περιφέρεια καλεί τα Λιμενικά Ταμεία από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε τηλεδιάσκεψη στις αρχές Δεκεμβρίου προκειμένου να εξεταστεί το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γιάννης Ξενάκης.

«Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας προβλέπει  10  υδατοδρόμια σε νησιά του Βορείου Αιγαίου που θα τα συνδέει τόσο μεταξύ τους όσο και με νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ωστόσο είναι στη βούληση και την πολιτική των διοικήσεων των λιμενικών ταμείων αν θα προχωρήσουν σε μελέτες και αναζήτηση ιδιωτών για την δημιουργία και δρομολόγηση υδροπλάνων στα νησιά», συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης .

prasino_fos_gia_10_ydatodromia_sto_v_aigaio