Αγώνας Δρόμου Αγίου Αρτεμίου

Τετ, 13/09/2023 - 13:26

Αγώνας δρόμου Αγίου Αρτεμίου θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Χίου, που είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος, το οποίο πραγματοποιεί ή συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις και εχει μέλη εν ενεργεία και απόστρατους αστυνομικούς.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και στόχος τους είναι να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Πρόκειται για αγώνα 5 χλμ. επί της Ε-Ο Καρυών - Χίου (από τον κόμβο Αγίου Αρτεμίου έως το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» περιοχή Καστρομηνά, και επιστροφή). Θα είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, με συμμετοχή του προσωπικού του Σώματος, αλλά και πολιτών.

"Σκοπός του αγώνα, πέραν της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης φιλικών δεσμών μεταξύ αστυνομικών και πολιτών, θα είναι και φιλανθρωπικός, αξίες για τις οποίες διακρίνονται οι δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών" αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση.

Link εγγραφής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJeRzu_OclUoFyrCbiJkWB91mcmdVeol62XA48kz1Sn5d1BQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

 

Σχετικά Άρθρα