Χίος, Τρίτη 26 Μαΐου

Ανα άτομο η κατάθεση αιτήσεων λόγω...κορωνοϊού

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 11 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ
Πέμ, 12/03/2020 - 13:20

Ανά άτομο θα μπορούν να καταθέτουν την αίτηση τους οι ενδιαφέρομαι πολίτες για την προκήρυξη 11 θέσεων στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, οι ενδιαφερόμενοι θα μπαίνουν ένας –ένας στο αρμόδιο γραφείο προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, με την αναμονή όλων να γίνεται στο εξωτερικό χώρο.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα ξεκινήσει την Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 26/05/2020 - 14:14

Στην πρόσληψη 20 ατόμων που θα εργαστούν στον τομέα της καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Χίου, με τον δήμαρχο Σταμάτης Κάρμαντζη να τονίζει ότι το προσωπικό αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου.

«Όλο ακούμε για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και όλο προγράμματα δεν βλέπουμε με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει χωρίς προσωπικό», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια έως τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η μεγάλη προσέλευση αποδεικνύει, σύμφωνα και με τον Σταμάτη Κάρμαντζη, την αύξηση της ανεργίας που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού.

«Με προβληματίζει ιδιαίτερα η μεγάλη προσέλευση έστω για τους 4 περίπου μήνες εργασίας, γεγονός που δείχνει αύξηση της ανεργίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου.