Αναβολή λόγω ασθενείας του Μ. Μερμηγκούση

Δευ, 03/04/2017 - 10:15

Αναβλήθηκε για τις 14 Δεκεμβρίου του 2017 η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί δίκη, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου, του Ματθαίου Μερμηγκούση, ο οποίος στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 επιτέθηκε στον διευθυντή του astraparis.gr , Γιάννη Στεβή, τον χτύπησε στα χέρια και του πέταξε στο έδαφος την βιντεοκάμερα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας στον καταυλισμό της Σούδας.

Ο δικηγόρος του Ματθαίου Μερμηγκούση είπε ότι ο πελάτης του είχε εμπύρετο ίωση και η δίκη αναβλήθηκε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παραπέμπεται με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης περιουσίας.

Επίσης αναβλήθηκε επ’άοριστον η δίκη κατά του Γιάννη Στεβή, τον οποίο είχε με τη σειρά του μηνύσει  ο Μ. Μερμηγκούσης , κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί τον ανέφερε σε δημοσίευμά του «εμφανιζόμενο ως εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής» στη Χίο.

Σχετικά Άρθρα