Ανοιξη του 2022 παραδίδονται Παθολογική και Ψυχιατρική

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 16/12/2021 - 15:36

Την αισιοδοξία ότι μέχρι την άνοιξη του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο ανακατασκευής των κτιρίων Παθολογικής και Ψυχιατρικής, μετέφερε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη, που μαζί με μέλη του Δ.Σ. αλλά και ιατρικό προσωπικό συνόδευσαν τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη στην επιτόπια επίσκεψη του στο εργοτάξιο.

Η κυρία Κανταράκη υπογράμμισε ότι οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό ενώ τόνισε ότι η ολοκλήρωση του κτιρίου της Παθολογικής είναι ιδιαίτερα «πολύτιμη» λόγω και της πανδημίας, προσθέτοντας ότι στόχος της Διοίκησης είναι μέσα στην επομένη είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε όλα τα κτίρια του Νοσοκομείου που χρίζουν επισκευών.

Στο εργοτάξιο του Νοσοκομείου βρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγλαΐα Κυρίτση, που πραγματοποιεί περιοδεία στη Χίο με την ίδια να δηλώνει ότι η παράδοση των κτιρίων φαίνεται ότι θα γίνει εντός χρονοδιαγράμματος, όμως οι συνθήκες που υπάρχουν, λόγω του εργοταξίου σε άλλους τομείς του Νοσοκομείου είναι απαράδεκτες.

Παράλληλα η κ. Κυρίτση πραγματοποίησε συνάντηση και με το ΣΕΣΝΟΧ όπου της μεταφέρθηκαν από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Χίου τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε απεικονιστικά μηχανήματα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να καταφεύγουν σε ιδιώτες για να εξυπηρετηθούν.

me_ikanopoiitikoys_rythmoys_oi_ergasies_se_pathologiki_kai_psyhiatriki

Σχετικά Άρθρα