Χίος, Κυριακή 5 Ιουλίου

Απεργιακή συγκέντρωση από την ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 18/02/2020 - 13:43

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας  της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Καταστροφικές για τους εργαζόμενους χαρακτήρισε τις διατάξεις του νομοσχεδίου ο πρόεδρος του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ Μάρκος Σκούφαλος τονίζοντας ότι έρχονται να συμπληρώσουν το επίσης καταστροφικό έργο του νόμου Κατρούγκαλου.

Στο ίδιο καταγγελτικό πλαίσιο για το επίμαχο νομοσχέδιο και τις επιπτώσεις που θα έχει η εφαρμογή του κυρίως στην νέα γενιά των ασφαλισμένων και οι ομιλίες των συνδικαλιστικών φορέων που μετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση, όπως ο ΣΕΣΧΝΟΧ, η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου κ.α.

Παράλληλα με αφορμή και τις πρόσφατες εξελίξεις στην διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού οι φορείς ανέφεραν ότι θα ανέβουν στην περιοχή του 17 προκειμένου να τοποθετήσουν το δικό τους πανό διαμαρτυρίας για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 04/07/2020 - 20:19

Δεκάδες συμπολίτες μας ειδοποιούν για τον μυστήριο καπνό, που εξέρχεται από τις σχάρες των ομβρίων υδάτων στην οδό Λάδης.

Ο καπνός δεν φαίνεται να προέρχεται από πυρκαγιά και είναι συνεχής.

Τα πράγματα απλοποιούνται αν προσέξει κανείς ότι η έξοδος της εξάτμισης της πετρελαιομηχανής παραγωγής ρεύματος της Πυραυλακάτου, που βρίσκεται στο λιμάνι μας, επικοινωνεί με την έξοδο του αγωγού των ομβρίων υδάτων, με αποτέλεσμα τα καυσαέρια να εισέρχονται σ’ αυτόν και μέρος του να… εξάγεται στις σχάρες.