Απολύμανση σε παιδικούς και κλαδέματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ Δ. ΧΙΟΥ
Τετ, 13/10/2021 - 15:51

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για προληπτικούς λόγους συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τους ψεκασμούς και τις απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους  χώρους του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό εχθ΄ςς πραγματοποιήθηκαν από το ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας ψεκασμοί και απολυμάνσεις στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βροντάδου στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου καθώς και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων στο Χαλκειός.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, την ίδια ημέρα από την Υπηρεσία Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα αλμυρικιών στην περιοχή του Εμποριού, στο Πυργί καθώς και κλαδέματα δέντρων σε διάφορα σημεία της πόλης της Χίου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν φυτέματα κι ευπρεπισμοί στην περιοχή Γούβι στο Βροντάδο καθώς και σε διάφορα σημεία της Πόλης, καθώς και το κλάδεμα στις πικροδάφνες περιμετρικά της Τάφρου στην οδό Καρπασίας.

Τέλος τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η Υπηρεσία Καθαριότητας επενέβη με μηχάνημα τύπου jcb προκειμένου να διανοίξει τα στόμια των ποταμών στην οδό Καλουτά καθώς και στην περιοχή της Λευκωνιάς στο Κοντάρι.               

Σχετικά Άρθρα