Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Αρνητικό το τελικό τρίτο δείγμα της στρατιωτικού

Κυρ, 24/05/2020 - 09:25

Τελείωσε η περιπέτεια για στρατιωτικό που υπηρετεί στο νησί μας αλλά και για τον σύζυγο της, που συνυπηρετούν σε μονάδα της 96 ΑΔΤΕ, καθώς το τρίτο και τελευταίο δείγμα που ελήφθη και από τους δύο απεδείχθη αρνητικό.

Ως γνωστόν η  νεαρή στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και η οποία μετέβη πριν 6 μέρες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις βρέθηκε στον προληπτικό έλεγχο θετική στο νέο κορωνοϊό. Η ίδια ενημέρωσε τη μονάδα της στη Χίο -υπηρετεί σε Κέντρο Ψυχαγωγίας (ΚΨΜ)- ώστε να παρθούν δείγματα από συναδέλφους της που είχε έρθει σε επαφή.

Όμως ταυτόχρονα, έκανε τεστ και σε ιδιωτικό εργαστήριο που την έβγαλε αρνητική στην covid 19 κι έτσι ακολούθησε και τρίτο τεστ ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονταν την Δευτέρα αλλά βγήκαν πριν από λίγο και ήταν αρνητικά και για την ίδια και για τον σύζυγο της.

Έτσι έληξε και ο… συναγερμός στην 96 ΑΔΤΕ, που πάντως τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.