Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Άρτια... αγάπη στην Κιβωτό

Τρί, 29/10/2019 - 19:50

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το "Άρτιον" πριν λίγες ημέρες η Έφορος μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνσταντία Φακίρη παρέδοσε στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , τον "οβολό" των συμμετεχόντων, που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά κατά τη διάρκεια μουσικής βραδιάς και που έφθασε στο ποσόν των 590 ευρώ.

Τα συγκεντρωθέντα χρήματα δόθηκαν  με τη μορφή δωροεπιταγών βιβλιοπωλείων του νησιού μας. Παράλληλα, δόθηκαν σχολικά είδη, τόσο αυτών που προσέφεραν οι συμμετέχοντες στη μουσική βραδιά ,όσο και μελών του ΑΡΤΙΟΝ.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης., στις οποίες καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να βρίσκονται στην παρέα του Συλλόγου να  επικοινωνήσουν μαζί μας.

 

Επικοινωνία : Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ , Τηλ. 6937214208

                      E mail     artion.chios2013@gmail.com

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)