Άστοχες μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων

Που προκαλούν προβλήματα στις υπηρεσίες, καταγγέλλει η "Πρωτοβουλία"
Δευ, 29/03/2021 - 15:56

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη της "Πρωτοβουλίας" θέτει το ζήτημα της μετακίνησης δημοτικών υπαλλήλων, επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή, διότι - όπως αναφέρει επηρεάζουν την απόδοση υπηρεσιών. Ενδεικτικά αναφέρει:

«Μετά την εκκωφαντική παραίτηση του Αντιδημάρχου οικονομικών, στο Δήμο της Χίου ακολούθησε ένα "τσουνάμι" αλλαγών στις θέσεις των υπαλλήλων, σε όλες τις υπηρεσίες. Και ξανά και άλλες μετακινήσεις, και άλλες, και άλλες… και μετά και άλλη παραίτηση Αντιδημάρχου!

Ασφαλώς, ο ορισμός των καθηκόντων των υπαλλήλων, στα πλαίσια του νόμου, είναι δικαίωμα και καθήκον της Δημοτικής αρχής. Ωστόσο, η διαταραχή της λειτουργίας των υπηρεσιών επηρεάζει την απόδοση της υπηρεσίας και αφορά όλους εμάς, τους δημότες.

Ενδεικτικές της αναστάτωσης που προξενούν οι άστοχες μετακινήσεις είναι οι τουλάχιστον δύο παραιτήσεις από τη θέση του ταμία, από μια θέση νευραλγική για τη λειτουργία του Δήμου.

Τι συμβαίνει αλήθεια στο ταμείο του Δήμου Χίου και παραιτούνται οι οριζόμενοι; Κάτι πάει στραβά; (θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι) ή αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας φαύλης διαχείρισης του προσωπικού, χωρίς επίγνωση των προτεραιοτήτων και των αναγκών που μόνο προβλήματα γεννά για τους δημότες;

Επίδειξη δύναμης; Σε δουλειά να βρισκόμαστε; Ή "στήσιμο" των υπηρεσιών με σκοπιμότητες»;

 

Σχετικά Άρθρα