Άστραψε το κολυμβητήριο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 25/09/2020 - 14:49

Μπορεί στο κολυμβητήριο το επόμενο διάστημα να γίνουν παρεμβάσεις μεγάλης έκτασης, με κύρια εξ'αυτών την αλλαγή της τέντας, αλλά στο μεταξύ προχωρούν εργασίες μικρής κλίμακας αλλά ουσιαστικού περιεχομένου για τον εξωραϊσμό του χώρου, από το τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Ειδικότερα όπως ενημερώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δ. Χίου έγιναν βάψιμο εσωτερικής περίφραξης και τοιχοποιίας, ιατρείου αποδυτηρίων όπως επίσης και εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του μηχανοστασίου (προμήθεια μπόιλερ, αντλιών αντικατάσταση κεντρικού δικτύου παροχής νερού και απορρόφησης νατρίου από τη ΔΕΗ).

«Τα Ιωνικό Κολυμβητήριο ανανεωμένο σε όλους τους χώρους επαναλειτουργεί , δίνοντας τη δυνατότητα σε αθλούμενους και σε κάθε συμπολίτη μας να το χρησιμοποιεί σύμφωνα με  τους κανόνες ασφαλείας όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Για το σκοπό αυτό άλλωστε έχει στελεχωθεί με το ανάλογο προσωπικό. Προτεραιότητα τόσο του Δημάρχου όσο και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου είναι η εύρυθμη , απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών μας και των συμπολιτών μας γενικότερα " δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας.

Σχετικά Άρθρα