Δεν κινδυνεύει το έργο των Λιμνιών, απαντούν Δημοτική Αρχή και Λιμενικό Ταμείο

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 01/06/2021 - 14:01

«Δεν κινδυνεύει να χαθεί το έργο των Λιμνιών, ανέφεραν σε δηλώσεις τους ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος, απαντώντας στην καταγγελία του Προέδρου του Τ.Σ Βολισσού Σωτήρη Παραδείση.

«Το έργο των Λιμνιών είναι ένα από τα έργα που παραλάβαμε μισά και δίνουμε αγώνα για να μην χαθεί», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου υπογραμμίζοντας ότι φορέας υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου είναι ο ΕΟΤ, με το Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο να έχουν υπογράψει προγραμματική σύμβαση για την προετοιμασία του.

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης στις δηλώσεις του για το έργο των Λιμνιών αναφέρθηκε και σε «μια μερίδα πολιτών από τη Βολισσό που αντιπολιτεύεται το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή» συμπληρώνοντας ότι «αυτό δεν είναι εις βάρος της Δημοτικής Αρχής αλλά του ίδιου τους του τόπου».

Το ίδιο καθησυχαστικός για το μέλλον του έργου εμφανίστηκε και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος που υπογράμμισε ότι από την πλευρά του το Λιμενικό ταμείο έχει κάνει αγώνα ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες μελέτες και αδειοδοτήσεις για την υλοποίηση του έργου.

den_kindyneyei_to_ergo_sta_limnia

Σχετικά Άρθρα