«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει δομή στο Θόλος»

Κινητοποίηση - διαμαρτυρία κατοίκων έξω από το Ειρηνοδικείο Χίου
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 21/06/2022 - 10:46

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την δημιουργία δομής στην περιοχή Θόλος εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά κάτοικοι της περιοχής και αιρετοί που συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Ειρηνοδικείο Χίου όπου θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα του υπουργείου για πρόσβαση στην επίμαχη περιοχή.

Μέλη της Συντονικής Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων και Αιρετών Χίου επανέλαβαν την αντίθεση τους στον κυβερνητικό σχεδιασμό που προβλέπει την δημιουργία δομής στην περιοχή Θόλος, τονίζοντας ότι ακόμη και αν η απόφαση του δικαστηρίου δώσει πρόσβαση στο υπουργείο οι ίδιοι με την παρουσία τους θα το εμποδίσουν.

Πεπεισμένοι ότι ιδιοκτησιακά η επίμαχη περιοχή ανήκει στον Δήμο Χίου και δεν αποτελεί δημόσια έκταση έδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής και οι αιρετοί ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεκινήσουν οι εργασίες.

«Είμαστε εδώ, είμαστε σε βάρδιες καθημερινά από το χειμώνα και δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα μας και να υπονομεύσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας», ανέφεραν σε δηλώσεις τους στην "Αλήθεια".

ohi_se_domi_prosfygon_metanaston_stin_periohi_toy_tholoys

Σχετικά Άρθρα