Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Διαμαρτυρία των Λαγκαδούσων για τα "τηγανέλαια "

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 05/04/2019 - 13:57

Πορεία διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των πολιτών για τις ενστάσεις τους, σχετικά με την λειτουργία μονάδας ανακύκλωσης τηγανέλαιων, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Λαγκάδας, το πρωί της Παρασκευής 05/04/19 στο κέντρο της πόλης.

Οι Λαγκαδούσοι, που όπως ανέφεραν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται στο δρόμο, θέλησαν με την κίνηση αυτοί να ενημερώσουν τους χιώτες πολίτες ότι δεν πρόκειται να δεχτούν την λειτουργία μονάδας, στην είσοδο του χωριού τους.

Η πορεία διέσχισε την Απλωταριά, ενώ τερματίστηκε έξω από το Δημαρχείο Χίου, με τους κατοίκους να ζητούν ενημέρωση από τον δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, σχετικά με τα βήματα που έχουν γίνει από πλευράς δημοτικής αρχής, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ζητούσε την επανεξέταση της αδειοδότησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.