Διαρροή λυμάτων και δυσοσμία στην Φάρκαινα

Εργασίες από τη ΔΕΥΑΧ για την αντιμέτωπιση του προβλήματος
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Πέμ, 09/07/2020 - 13:23
Ηχητικό απόσπασμα: 

Η δυσοσμία είναι αισθητή εδώ και μέρες στις εκβολές του ποταμού Παρθένη αλλά και σε όσους διαμένουν, δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή απλώς είναι περαστικοί με το όχημά τους από το πρώτο τμήμα του περιφερειακού δρόμου. Τώρα πλέον αυτή συνοδεύεται και από την εικόνα των λυμάτων στις εκβολές του Παρθένη, όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία, ενώ από χθες συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, προσπαθούν να αντλήσουν τα λύματα και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

"Η κατάσταση είναι αφόρητη εδώ και 20 ήμερες" είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο κάτοικος Αντώνης Ζαννάρας, κάτοικος της οδού Μαστρολεονάρδου, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την πηγή του προβλήματος, μιας και ο αγωγός της αποχέτευσης που υπήρχε στον ποταμό καλύφθηκε από πέτρες στα πλαίσια της κατασκευής του περιφερειακού δρόμου κι αν υπάρχει σπάσιμο ή διαρροή από εκεί θα είναι δύσκολο να φανεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν έχουμε διαπιστώσει διαρροή από το δίκτυο", απάντησε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Βασίλης Μυριαγκός ο οποίος απέδωσε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε δυσλειτουργία αντλητικού μηχανήματος, το οποίο επισκευάστηκε και ελπίζει ότι μέχρι αύριο θα έχει αντιμετωπιστεί και η δυσοσμία.

diarroi_lymaton_kai_dysosmia_sti_farkaina_talaiporei_toy_perioikoys

Σχετικά Άρθρα