Δήμος Χίου: Θα συνεχιστούν οι εργασίες θερμοπρόσοψης

Τρί, 08/06/2021 - 14:29

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ο Δήμος Χίου ανακοινώνει ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες θερμοπρόσοψης, στην ανατολική όψη των κτηρίων στο 2ο Γυμνάσιο Χίου και στο 2ο Λύκειο Χίου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ο Δήμος Χίου υπενθυμίζει ότι οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση», του παραπάνω σχολείου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα απαγορευτεί η στάθμευση των οχημάτων και θα ρυθμίζεται η κυκλοφορία σε τμήμα της οδού Ανδρέα Μεσσολογγίτη, πιο συγκεκριμένα από την οδό Αρίστωνος έως την οδό Παστρικάκη.

Από την Τετάρτη 09/06/2021 έως την Κυριακή 13/06/2021 παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να είναι εξίσου προσεκτικοί και όσοι σταθμεύουν τα οχήματά τους επί της οδού Ανδρέα Μεσσολογγίτη από τη συμβολή της με την οδό Αρίστωνος έως τη συμβολή της με την οδό Παστρικάκη, θα χρειαστεί να τα απομακρύνουν για όσο πρόκειται να διαρκέσουν οι εργασίες.

Ο Δήμος και οι εργαζόμενοι στο έργο θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα