Δωρεά ALFA BANK σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια '' Άγονη Γραμμή-Γόνιμη'' στο Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών και στα παιδιά του νησιού.

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 07/07/2020 - 22:41

Με πρωτοβουλία του Δήμου Οινουσσών και με συνεργασία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ''Άγονη Γραμμή Γόνιμη'', η ALFA BANK δώρισε στο Περιφερειακό Ιατρείο Διονύσιος Χατζησταύρου των Οινουσσών, υλικό, εξοπλισμό, μηχανήματα και Ιατρικά είδη χρήσιμα και απαραίτητα για την άσκηση του έργου της Πρόνοιας και της Περίθαλψης στο ακριτικό μας νησί.

Η δωρεά αυτή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 από την πολύ γνωστή και ιστορική Τράπεζα, αποτελεί μια πολύ σημαντική προσπάθεια που έγινε στα πλαίσια του προγράμματος ''Μαζί με στόχο την Υγεία'', η οποία θα συμβάλλει πάρα πολύ στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας που πρέπει να νιώθουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών.
 
Παράλληλα τα ''Ελληνικά Πετρέλαια'', πάλι με πρωτοβουλία της ''Άγονης Γραμμής Γόνιμης'', πρόσφεραν στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου των Οινουσσών 11 ''τάμπλετ'' μικρούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με ενσωματωμένα προγράμματα - για να αξιοποιήσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη μουσική, στις τέχνες και σε παιχνίδια χρήσιμα για να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι τους. 
 
Ο Δήμος μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που απέκτησε νέους φίλους στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής και να αναδείξει τον ρόλο της Αιγνούσας μέσα στο Αιγαίο  δήλωσε στην Αλήθεια TV ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.
 
Ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός και την ωφέλιμη συνάντηση, δήλωσαν όλοι οι συντελεστές και οι αποδέκτες της σημερινής δράσης και δωρεάς...
 
Από την '' Άγονη Γραμμή-Γόνιμη '' ο Πρόεδρος Στέφανος Νόλλας και η Υπεύθυνη του Προγράμματος ''Μαζί με στόχο την Υγεία'' Μάγδα Μουτζούρη, από την ALFA BANK η Διευθύντρια Καταστημάτων Νήσων Μαρία Παπαγεωργίου, η Υποδιευθύντρια Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της ΑLFA BANK Eλένη Στεργίου, ο Παναγιώτης Τζίμας Υποδιευθυντής Καταστημάτων Νήσων και η κ. Φλαμουράκη Διευθύντρια Καταστημάτων Πόλεως και Λιμένος Χίου, από το Δήμο Χίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χάρης Μπουρνιάς και από το Δήμο Οινουσσών μαζί με το Δήμαρχο Γιώργο Δανιήλ, η Ευγενία Χαλκιά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Κατερίνα Καββάδα Δημοτικός Σύμβουλος, η Εντεταλμένη Πρόνοιας Συμπαραστάτρια Δημότη Ευγενία Βασιλοπούλου και η Υπεύθυνη ΚΕΠ Μαριάννα Ηλιοπούλου... και φυσικά από το Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών ''Διονύσιος Χατζησταύρος'' ο Ιατρός Ερτζάν Σαίτογλου και η Νοσηλεύτρια Ελένη Γιακαλή.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ως επίλογο και μήνυμα τη φράση του Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ...''...το μαζί είναι και πρέπει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής μας ειδικά εδώ στα δικά μας ακριτικά νησιά...''!!!     

dorea_alpha_bank_sto_perifereiako_iatreio_oinoysson

Σχετικά Άρθρα