Δυναμικό παρών της Axion Hellas στην Βολισσό

"Ουρά" κατοίκων για τις ιατρικές εξετάσεις - Αρωγός της προσπάθειας το "Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 22/09/2017 - 15:14

Στη Βολισσό, βρέθηκε σήμερα το πρωί η πολυπληθής και πολυδιάστατη αποστολή της ΑΧΙΟΝ ΗΕLLAS, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες, κυρίως υγείας, στους κατοίκους της Αμανής.

Η αποστολή έφτασε στο λιμανάκι των Λιμνιών, προερχόμενη από Ψαρά και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο πρώην Δημαρχείο Αμανής και στο Γυμνάσιο Βολισσού, όπου στηθήκαν τα ιατρεία.

«Έχουμε την αίσθηση ότι κάποιος μας σκέφτεται κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τις υπηρεσίες που προσφέρονται», ανέφερε η Βιβή Ποταμούση, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αμανής.

«Εισπράττουμε αγάπη από τον κόσμο κι αυτό είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή» τόνισε ο πρόεδρος της AXION HELLAS,  Αιγνουσιώτης στην καταγωγή, Γιώργος Πατέρας, μιλώντας στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση σημείωσε ότι η ΑΧΙΟΝ ήρθε στην Αμανή αναγνωρίζοντας την μεγάλη ιατρική ανάγκη της περιοχής.

Με ανυπομονησία περίμεναν οι κάτοικοι τους γιατρούς, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ιατρικές εξετάσεις αφού, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην περιοχή τους.

Σύμμαχος της ΑΧΙΟΝ και το «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΙ , που προσέφερε φαρμακευτικό υλικό στα αγροτικά ιατρεία της περιοχής.

Την αποστολή συνόδευε και ο γενικός  διευθυντής του ΣΚΑΙ, Γιάννης Σπανιόλος, που παρέδωσε το υλικό στην Βολισσό, προκειμένου να διανεμηθεί και στα άλλα δυο ιατρεία της Αμανής.

«Κάνουμε απλά το καθήκον μας προς την κοινωνία», ανέφερε ο κ. Σπανολιός ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους που γίνονταν οι ιατρικές εξετάσεις.

Σχετικά Άρθρα