Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Δύο συλλήψεις από το Λιμεναρχείο Χίου για κατοχή χασίς

Παρ, 03/07/2020 - 07:16

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση δύο Έλληνες, ηλικίας 62 και 23 ετών, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, 2 Ιουλίου 2020, από στελέχη της περιφερειακής ομάδας δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Χίου, σε συνεργασία με στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μετά από ένδειξη των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ” και “ΛΟΥΝΑ”, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενου από λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν εντός της αποσκευής του 62χρονου, επιμελώς κρυμμένες τρεις πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 783,86 γραμμαρίων.

O 62χρονος υπέδειξε ως παραλήπτη της κάνναβης, τον 23χρονο οδηγό δίκυκλου οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στην χερσαία ζώνη του λιμένα Χίου.

Ακολούθησε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 23χρονου, όπου βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε κούτα μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία αυτοσχέδια συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων και τρία δενδρύλλια κάνναβης.

Από το Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες κάνναβης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 11:10

Μουσική βραδιά διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 22:00 στην Ηώ (Δασκαλόπετρα) σε μια βραδιά όπου θα μας συνοδέψουν με την παρουσία τους δυο δικά του παιδιά οι Βασιλάκης Μανώλης και Στείρος Γεώργιος και οι Γιακουμή Αγγελική και Κακμής Νίκος.

Τα παιδιά έχουν επιμεληθεί ένα πρόγραμμα με σύγχρονα τραγούδια αλλά και τραγούδια παλιά και αγαπημένα, για μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά στο περιβάλλον της Δασκαλόπετρας με θεά την θάλασσα.

Θα εφαρμοστούν όλα τα μετρά προστασίας (μόνο καθήμενοι σε τραπέζια με αποστάσεις δίχως πίστα).