"Δυστυχώς το κολυμβητήριο λειτουργεί στον αυτόματο"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/02/2020 - 14:22

 

«Το κολυμβητήριο λειτουργεί στον αυτόματο», ανέφερε η γονέας αθλήτριας του ΑΟΑ, Χαρούλα Φιστέ που έθεσε  ζήτημα ασφαλούς λειτουργίας του κολυμβητηρίου, στο οποίο καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά .

Αφορμή για την αναφορά της αποτέλεσε περιστατικό που συνέβη χθες όταν τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και η κόρη της, μετά το τέλος της προπόνησής τους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια βρήκαν τις τσάντες τους ανοιχτές, τα ρούχα τους πεταμένα (κάποια και στα καλάθια των σκουπιδιών!) ενώ το κινητό του 14χρονου παιδιού της βρέθηκε σπασμένο στα αποδυτήρια των ανδρών.

Η ίδια καταγγέλλει ότι το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί το σύστημα ελέγχου εισόδου με κάρτα στο κολυμβητήριο με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε να μπαινοβγαίνει χωρίς έλεγχο.

Παράλληλα η κ.Φιστέ αναφέρει με … παράπονο, ότι το Ιωνικό Κολυμβητήριο παραμένει ένα κόσμημα για την Χίο και πρέπει οι υπεύθυνοι να ενδιαφερθούν.

«Κολύμπησα, ως πρώην αθλήτρια, στα εγκαίνια του Ιωνικού Κολυμβητηρίου και το νιώθω σαν ένα κομμάτι της ζωής μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

haroyla_fiste_to_ioniko_kolymvitirio_leistoyrgei_ston_aytomato

Σχετικά Άρθρα