Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

"Δυστυχώς το κολυμβητήριο λειτουργεί στον αυτόματο"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/02/2020 - 14:22

 

«Το κολυμβητήριο λειτουργεί στον αυτόματο», ανέφερε η γονέας αθλήτριας του ΑΟΑ, Χαρούλα Φιστέ που έθεσε  ζήτημα ασφαλούς λειτουργίας του κολυμβητηρίου, στο οποίο καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά .

Αφορμή για την αναφορά της αποτέλεσε περιστατικό που συνέβη χθες όταν τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και η κόρη της, μετά το τέλος της προπόνησής τους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια βρήκαν τις τσάντες τους ανοιχτές, τα ρούχα τους πεταμένα (κάποια και στα καλάθια των σκουπιδιών!) ενώ το κινητό του 14χρονου παιδιού της βρέθηκε σπασμένο στα αποδυτήρια των ανδρών.

Η ίδια καταγγέλλει ότι το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί το σύστημα ελέγχου εισόδου με κάρτα στο κολυμβητήριο με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε να μπαινοβγαίνει χωρίς έλεγχο.

Παράλληλα η κ.Φιστέ αναφέρει με … παράπονο, ότι το Ιωνικό Κολυμβητήριο παραμένει ένα κόσμημα για την Χίο και πρέπει οι υπεύθυνοι να ενδιαφερθούν.

«Κολύμπησα, ως πρώην αθλήτρια, στα εγκαίνια του Ιωνικού Κολυμβητηρίου και το νιώθω σαν ένα κομμάτι της ζωής μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 15:46

Εντοπίστηκε νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

H Aστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Για την υπόθεση αυτή διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.