Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Έδωσαν το...αίμα τους οι Λιμενικοί

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 09/04/2019 - 13:49

Την καθιερωμένη αιμοδοσία τους πραγματοποίησαν οι λιμενικοί της Χίου, καθώς το σωματείο τους πραγματοποιεί δυο αιμοδοσίες τον χρόνο, τόσο για τις ανάγκες της δικής τους τράπεζας αίματος, αλλά και όποιον άλλον χρειαστεί.

«Νιώσαμε πολύ τυχεροί που διοργανώθηκε η σημερινή αιμοδοσία, γιατί φοβόμαστε λίγο τα αποθέματα μας την περίοδο του Πάσχα», ανέφερε η ιατρός αιματολόγος, Δέσποινα Ανταράκη, ενώ η Ευγενία Αϊβαλιώτη, από το σωματείο των λιμενικών, ανέφερε ότι κάθε χρόνο προσπαθούν να είναι συνεπείς στην οργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/07/2019 - 09:22

Τον προστάτη τους Προφήτη Ηλία γιόρτασαν οι έμποροι της Χίου στο μικρό εκκλησάκι της οδού Ψυχάρη. Προσκυνώντας την παλιά εικόνα των εμπόρων, όπως μας είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή, οι έμποροι ζήτησαν υγεία και δουλειά στα μαγαζιά τους έτσι ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα παραμένουν ανοικτά σήμερα, καθώς η αργία των εμπόρων μεταφέρεται την Δευτέρα, ημέρα εορτασμού της Αγ.Μαρκέλας όπου τα καταστήματα της Χίου θα παραμείνουν κλειστά.