Χίος, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Έδωσε 1.400 ευρώ για να αγοράσει Ι.Χ. μέσω internet!!!

Πέμ, 02/03/2017 - 18:30

Καταγγέλθηκε την Τετάρτη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος ενός ημεδαπού, ηλικίας 44 ετών. Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, την 25-02-2017, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον πωλητή οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από τον 44χρονο, εξαπατώντας τον, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 21/11/2018 - 15:35

Το γεγονός της παντελούς μας ασέβειας στους χώρους στάθμευσης είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα το πρωϊ να αναστατωθεί για μισή ώρα περίπου το κέντρο και να αφαιρεθούν πινακίδες από ένα ΙΧ και ένα ΙΧ ημιφορτηγό.

Όλα άρχισαν με το ΙΧ ημιφορτηγό, που στάθμευσε σε χώρο για δίκυκλα μπροστά στο Επιμελητήριο, με αποτέλεσμα στρατιωτικό όχημα μεταφοράς προσωπικού, που μετέφερε το στρατιωτικό άγημα στην Μητρόπολη, για τις εκδηλώσεις Εισοδίων της Θεοτόκου, που είναι και ημέρα τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν χωρούσε να περάσει στο δρόμο.

Από την μια τα κολωνάκια από την άλλη το ΙΧ ημιφορτηγό, δύο οχήματα του Στρατού αναγκάστηκαν να κάνουν όπισθεν επί τόπου προς την Κοραή με κατεύθυνση την Προκυμαία, για μισή ώρα δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Βενιζέλου και τους γύρω δρόμους  και όλα αυτά για ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα.

Τελικά τροχονόμοι αφαίρεσαν τις πινακίδες και από αυτό και από άλλο ένα ΙΧ πίσω του, αλλά φυσικά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Ευτυχώς μέχρι να φύγουν οι παρανομούντες δεν πέρασε άλλο βαρύ όχημα.