Χίος, Τετάρτη 24 Απριλίου

Έφυγε από τη ζωή 53χρονος, θύμα τροχαίου

Σάβ, 09/03/2019 - 23:11
φωτο αρχείου

Λόγω σοβαρών επιπλοκών, εξ αιτίας πολλαπλών καταγμάτων, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο 53χρονος ασφαλιστής Γ.Τ.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 4 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (2/3/19), λόγω εκτροπής του οχήματός που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Χίου - Αρμολίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 24/04/2019 - 13:32

Τον… δικό της απινιδωτή απέκτησε η Απλωταριά καθώς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης συνδέθηκε και είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη.

Πρόκειται για έναν από τους 10 συνολικά που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Χίου, σε κεντρικά σημεία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αν παραστεί ανάγκη.

Παρουσία της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Βικτωρίας Αμπαζή ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς αλλά και ο πρόεδρος του ΔΣ και εντεταλμένος για θέματα υγείας Γιάννης Γεωργιάδης, παρουσίασαν τον απινιδωτή, που βρίσκεται στο κέντρο της οδού Απλωταριάς στο βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» τονίζοντας ότι  « με την τοποθέτηση και λειτουργία του εμπλουτίζεται το δίκτυο των απινιδωτών».

Η χρήση του είναι σχετικά απλή με τον Μανώλη Βουρνού να τονίζει ότι θα γίνουν και σχετικά σεμινάρια τόσο σε μέλη του εμπορικού συλλόγου όσο και σε όποιον πολίτη ενδιαφέρεται προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις  πρώτες βοήθειες.

«Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν τόνισε η Βικτωρία Αμπαζή που κάλεσε τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να παρακολούθησαν τα σχετικά σεμινάρια  που θα γίνουν.

«Έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος των περιοχών της Χίου και θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο Γιάννης Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι στην κατάλληλη στιγμή μπορεί να σώσει μια ζωή.

Κλειδιά του απινιδωτή της Απλωταριάς θα υπάρχουν στον «Πάπυρο», στο «Candio» και στο «ΟΖ».