Έφυγε ο Γιάννης Λιγνός

Κυρ, 19/12/2021 - 20:40

'Ενας σεμνός δάσκαλος, ο καθηγητής Γιάννης Λιγνός έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, με ανακοίνωση της τον αποχαιρετά:

«Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και επί χρόνια συναγωνιστή Γιάννη Λιγνό, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιάννης, υπηρέτησε για χρόνια στο Γυμνάσιο των Καρδαμύλων. Τον διέκρινε αγωνιστικό πνεύμα, η διάθεση αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάδελφό του».

Ανακοίνωση εκδόθηκε και από την ΕΛΜΕ Χίου.

Σ' αυτήν σημειώνονται:

Το ΔΣ της  ΕΛΜΕ Χίου εκφράζοντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας, αποχαιρετά σήμερα  τον αγαπητό μας συνάδελφο, φίλο και Διευθυντή Γιάννη Λιγνό, που τόσο πρόωρα  έφυγε από κοντά μας μετά από άνισο αγώνα με την επάρατη νόσο. Ο Γιάννης ήταν υπόδειγμα ήθους και αφοσίωσης εκπαιδευτικού. Υπήρξε για χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου, ήταν μπροστάρης στους  αγώνες για μια καλύτερη παιδεία  και ξεχώρισε για το αγωνιστικό του φρόνημα, το πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάδελφο.  Όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να συνεργαστούμε μαζί του, μας τίμησε με την ανιδιοτελή φιλία κ' αγάπη του.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του, το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει ένα συμβολικό ποσό  για τη ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στη νεκρώσιμη ακολουθία και να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στoν τοπικό τύπο.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε και φίλε Γιάννη !!!

 

Σχετικά Άρθρα