Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια στο Γυμνάσιο Κάμπου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 22/11/2019 - 14:08

Εκδήλωση-ενημέρωση για την οδική ασφάλεια και τους κινδύνους που εγκυμονεί η μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας πραγματοποίησε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου σε συνεργασία με την Τροχαία Χίου στο Γυμνάσιο Κάμπου.

Καλεσμένη, με το δικό της μήνυμα ζωής η πρωταθλήτρια της Ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη που μοιράστηκε με τους μαθητές την δική της βιωματική εμπειρία από το τροχαίο που την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η Κέλλυ Λουφάκη, πέρα από την βιωματική εμπειρία τόνισε στα παιδιά και αυριανούς οδηγούς, πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν τόσο την δική τους ζωή και ασφάλεια όσο και όλων όσων  κυκλοφορούν στο δρόμο τονίζοντας ότι ο σεβασμός στο δικαίωμα στην ζωή του συνάνθρωπου μας είναι κυρίαρχο.

Για τους στόχους αυτής της δράσης που δεν είναι άλλοι από την ευαισθητοποίηση των μαθητών και αυριανών οδηγών σε ζητήματα οδικής ασφάλειας μίλησε ο πρόεδρος του ΦΟΚ Νίκος Νικολούδης ενώ ο ανθυπαστυνόμος Μιχάλης Φλωράδης με οπτικοακουστικά μέσα έδειξε στα παιδιά τις θανατηφόρες επιπτώσεις των παραβιάσεων του ΚΟΚ.

 

 

stoheyoyme_stin_eyaisthitopoiisi_ton_paidion

Σχετικά Άρθρα