Χίος, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Εκλογές στο Σύλλογο Θιγομένων από το Σχέδιο Πόλης

Τετ, 12/06/2019 - 15:35

Σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Θιγομένων Ιδιοκτητών από Σχέδιο Πόλεως Δήμου Χίου την Τετάρτη 19-6-2019 , στις 5 μμ στην αίθουσα Χίου Διδασκάλου .

Θα γίνει αρχικά ενημέρωση και απολογισμός του Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. μπορούν να δηλωθούν 2 δύο ημέρες πριν τις εκλογές στους κ. Γεώργιο Χαλκιά (τηλ. 2271026316) και κ. Σπύρο Κάβουρα ( τηλ. 6972602332).

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 6μ.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα με όσα μέλη θα παρευρεθούν.

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται για το νέο σχέδιο πόλης μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να ενημερωθούν από το απερχόμενο Δ.Σ. και, εφόσον επιθυμούν, να εγγραφούν μέλη του Σωματείου και να μετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 22/07/2019 - 13:18

Αυτά είναι η ζωή στη Βόρεια Χίο, που εκφράζεται στη συνέχεια της μέσα απ’ τα μικρά παιδιά.

Αυτά επέλεξε και φέτος να τιμήσει ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, δίνοντας τους ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, το δώρο όπως τους είπε της Αγίας Μαρκέλλας, που απλόχερα συμπλήρωσε δίνει σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκεύματος, αφού πολλά απ’ τα παιδιά, είναι Αλβανικής καταγωγής.

Έτσι με αυτό τον συμβολικό και ουσιαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωϊ ο Παγχιακός γιορτασμός της Αγίας Μαρκέλλας, παρουσία πολλών πιστών ενώ αρκετοί επίσης παρακολούθησαν και τον χθεσινό Εσπερινό, όπου χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερόθεος και Χίου κ. Μάρκος.

Στην σημερινή πάνδημη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο υπουργός Νότης Μηταράκης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, η Εισαγγελέας Στ. Σπυριδατή, η Λιμενάρχης Ειρήνη Αργύρη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιάννης Βουράκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Υποστράτηγος ε.α. Δημόκριτος Ζερβάκης, πρώην Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ κ.α.

Σημειώνεται ότι η όλη τροχονομική οργάνωση, που συντόνιζε ο Διοικητής Τροχαίας Π. Καλανδρόπουλος υπήρξε άψογη.

eortasmos_agias_markellas-22_ioylioy_2019