Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Έκθεση δημιουργιών από το ΕΕΕΕΚ Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 15/05/2019 - 15:02

Για 11

Για 11η χρονιά, περιμένει τους Χιώτες πολίτες η έκθεση δημιουργιών των μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηριού Χίου, στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

«Πρόκειται για δημιουργίες των ιδίων των μαθητών, ανέφερε ο Γιάννης Νικήτας,  διευθυντής του ΕΕΕΕΚ, συμπληρώνοντας ότι τα έσοδα θα διατεθούν για ανάγκες του σχολείου.

Η έκθεση φιλοξενείται  στο περίπτερο απέναντι από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και θα παραμείνει ανοιχτή   έως 25 Μαΐου και ώρα  9:30 – 13:00.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 13/11/2019 - 15:02

Μια ημερίδα ομιλιών, εργαστηρίων και δρώμενων με θέματα που καλύπτουν διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας διοργανώνει η μεγάλη εθελοντική ομαδα του TEDx Chios, με τον γενικό τίτλο "Απόπλους"   την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο Ομήρειο.

Η δυναμική αυτή ομάδα των 43  εθελοντών, αναζητεί μια διαφορετική οπτική σε τομείς, όπως η επιστήμη, η τέχνη, ο πολιτισμός και άλλους, με στόχο την πρόκληση δημιουργικής συζήτησης και τη μετάδοση ενός αισιόδοξου μηνύματος.

Στην εκδήλωση θα είναι παρουσιάστρια η Κέλλυ Λουφάκη ενώ οι εθελοντές απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως ηλικίας αρκεί, όπως ανέφεραν, να είναι νέος στο μυαλό!